Seminar ACID-BIG 5.4 – Administrarea cresterii bisericii

Sambata 5 octombrie a avur loc la Biserica Efraim seminarul “Administrarea cresterii Bisericii”. Datorita timpului scurt avut la dispozitie, materialele originale BIG 5.4 prezentate la Sovata au fost prelucrate si prescurtate pentru a fi adaptate contextului dambovitean.
La acest eveniment au participat 55 de persoane reprezentand biserici baptiste, penticostale si crestine dupa evanghelie din mai multe localitati din judetul Dambovita. Atmosfera a fost una buna, in care studiul s-a intrepatruns cu discutii in grup, unde fiecare biserica prezenta a putut sa aplice cele predate la situatia lor curenta.

Multumim si pe aceasta cale participantilor, pastorului Mihai Dumitrascu precum si sponsorilor care au facut posibil sustinerea acestui seminar.

Dorinta noastra este ca la anul sa putem sustine ultimul curs din seria BIG 5.4 numit “Biserici cu impact global”. Deasemenea au fost purtate discutii privind eventualitatea ca aceste cursuri sa poata fi reluate in diferite zone ale judetului, in mai multe episoade, dand astfel posibilitatea ca doritorii sa aiba parte de aceste resurse fundamentale pentru rodirea bisericilor lui Dumnezeu din judetul nostru.

Pana atunci va punem la dispozitie materialele video, caietul de curs precum si ppt-ul lectiei 3 deoarece aici au fost aduse unele modificari. Le puteti gasi in josul paginii.

Ppt-urile celorlalte lectii le puteti downloada de la adresa de mai jos de pe site-ul BIG-Impact. Spatiile goale din caiet se vor completa cu cuvintele scrise cu galben din ppt-uri.

Cei care vor sa aprofundeze pot gasi resurse suplimentare la adresa:

http://www.big-impact.ro/resurse/documente/

ACID-BIG 5.4 – Lectia 1 – Teologia biblica a cresterii – Laurentiu Funieru

ACID-BIG 5.4 – Lectia 2 – Cresterea naturala a bisericii – Mihai Dumitrascu 

ACID-BIG 5.4 – Lectia 3 – Factorii care influenteaza cresterea bisericii – Laurentiu Funieru 

ACID-BIG 5.4 – Lectia 4 – Administrarea naturala a cresterii bisericii (I) – Laurentiu Funieru 

ACID-BIG 5.4 – Lectia 4 – Administrarea relationala a cresterii bisericii (II) – Laurentiu Funieru 

ACID-BIG 5.4 – Lectia 5 – Administrarea biblica a conflictului (I) – Mihai Dumitrascu

ACID-BIG 5.4 – Lectia 5 – Administrarea biblica a conflictului (II) – Mihai Dumitrascu 

Author: EFRAIM Targoviste

Biserica Penticostala EFRAIM Targoviste.

2 thoughts on “Seminar ACID-BIG 5.4 – Administrarea cresterii bisericii”

  1. Nu inteleg la anume se refera intrebarea ta. Seminarul a avut loc pe 5 octombrie, de aceea sunt postate inregistrarile video. La ce anume se refera intrebarea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *