No comments yet

Duminica Misiunii 2017

Duminică 26 martie 2017, Biserica Efraim vă invită la un program special dedicat misiunii. În acest an vom avea doi invitați: fr. George Găvruș și fr. Iosif Mureșan.

Peste zegeorge gavrusce ani George Găvruș a fost misionar în continentul asiatic ocupând mai multe funcții importante.  În prezent el este Director Executiv la Fundația APME (Agenţia Penticostală de Misiune Externă). Este membru în biserica Logos din Cluj. Este căsătorit cu Georgiana şi împreună au doi copii.

 

Iosif Mureşan este director la CredoTV. Credo TV este un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației iudiosif muresaneo-creștine, o televiziune ce își propune să aducă în casele românilor programe decente, de calitate, capabile să se ridice la nivelul așteptărilor unui public matur. Credo TV promovează credința în Dumnezeu și în salvarea prin Isus Hristos, ca factor fundamental ce poate determina profilul moral al unei națiuni și destinul său istoric. Anul acesta celebrează 11 ani de la începerea misiunii Credo.

 

 

 

Ne aşteptăm la o duminică binecuvântată. Vino şi participă şi tu!

EFRAIM Targoviste

Biserica Penticostala EFRAIM Targoviste.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookYouTube

Post a comment