No comments yet

Marşul pentru viaţă 2017

 

 

 

Biserica Efraim își exprimă susținerea fermă pentru acțiunile Coaliției Pentru Familie, în vederea modificării Constituției pentru definirea clară a familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Cauza familiei este mai presus de interesele politice şi considerăm că un astfel de marş prin care ne facem vocea auzită este binevenit.

Invităm, aşadar, toţi membrii bisericii Efraim (şi prietenii lor) să ia parte la acest marş pro-familie, sâmbătă, pe pl17022144_1629470074028254_6130413803004160396_natoul prefecturii, alăturându-se pașnic grupului care va parcurge traseul prezentat de către organizatori, începând cu ora 15.00.

Familia este cea mai elementară form de organizare. Fiind prima comunitate de care se ataşează un individ cât şi prima autoritate sub care acesta învaţă să trăiască, familia este cea care stabileşte valorile cele mai fundamentale ale unei societi.

– Charles Colson

Adrian Vlad
Pastor – Biserica Efraim Târgovişte
www.efraim.ro

 

Adrian Vlad

Adrian Vlad este absolvent al facultatii de teologie pastorala la Institutul Teologic Penticostal - Bucuresti si al masteratului Pentecostal Theological Seminary (Tennessee, SUA) cu specializarea in Istoria Gandirii Crestine. Este tata, sot si slujitor (diacon) in biserica Efraim, Targoviste.

More Posts

Follow Me:
YouTube

Post a comment