In bordul de conducere al Bisericii EFRAIM, avem urmatoarea componenta:

  • Bordul Pastoral

Adrian Vlad – pastor

Adrian Vlad este absolvent al facultății de Teologie pastorală în cadrul Institutului Teologic Penticostal – București (2008) și al programului de master în Istoria gândirii creștine în cadrul Pentecostal Theological Seminary (Tennessee, SUA). A colaborat cu colegiul Ekklesia, ramura din Nashville, TN, predând un curs de specializare (Divine Healing). În prezent, urmează un program de Doctor of Ministry (Predicare și Leadership) în cadrul Seminarului Asbury Theological Seminary din Kentucky SUA. Este asistentul coordonatorului strategic ProLider. În 2011 s-a căsătorit cu Ronela-Iemima Vlad și împreună au trei copii, Rebeca, Daniel și Anna.

 

Laurențiu Funieru – coordonator strategic

Laurențiu Funieru locuiește în Târgoviște unde slujește full-time de peste 10 ani in cadrul Bisericii Efraim. A absolvit Institutul de petrol și gaze în anul 1991. În timpul studenției l-a cunoscut pe Dumnezeu, lucru care i-a transformat viața. După 10 ani de la convertire a simțit chemarea lui Dumnezeu pentru slujire, dedicându-se cu normă întreagă acesteia. A obținut masteratul (M.A.) în anul 2015 la TCM International Institute. În prezent slujește în cadrul echipei de conducere a bisericii Efraim ocupându- se cu predicarea, creearea de materiale pentru studiu și planificare strategică.

Cătălin Bugyi – prezbiter

Nelu Coman

Emanuel Cîmpeanu

 

  • Bordul Administrativ

Ion Cristea – administrator

Cu o experiență de peste 15 ani in rolul de casier și administrator al Bisericii EFRAIM, a confirmat de-a lungul anilor că poate primi votul de încredere al comunității din care face parte. Ține evidența fondurilor financiare ale comunității și de asemenea este direct implicat în procesul de administrare al lucrărilor ce țin de întreținerea și modernizarea clădirii, terenului și resurselor bisericii.

George Beju

Cunoscut în mediul de afaceri, cu o experiență în a administra diverse imobile, are responsabilitatea de a-și aduce aportul în echipa de administrație. De asemenea, poate recomanda echipe de lucru, de intervenție și reparație pentru sarcinile administrative. Experiența cu oamenii, buna administrare în domeniul afacerilor îi conferă rolul de facilitator pentru desfășurarea diverselor evenimente cu impact social, educațional și inspirațional în comunitatea locală ale bisericii EFRAIM.

Aurelian Daniel Șăulean

De-a lungul timpului, în calitate de responsabil al echipei de Laudă și Închinare, a dovedit că dorește să ridice calitatea serviciilor la un alt nivel, atat din punct de vedere tehnic, cât și profesional. Experiența lui ajută echipa administrativă să poată gestiona mai bine resursele și investițiile făcute pe partea tehnică, instrumente muzicale, sonorizare și pregătirea personalului implicat în departamentul Laudă și închinare. De asemenea, are o bogată experineță în domeniul IT și face o echipă bună cu David Emanuel Oprea.

David Emanuel Oprea

Cu specializare în domeniul informaticii și o experiență de peste 10 ani în domeniul IT, a fost implicat în departamentul Media al bisericii și a contribuit la consolidarea diverselor proceduri pentru facilitarea desfășurării slujbelor prin contribuția activă a echipei tehnice. A inițiat crearea departamentului de Creație – Online cu scopul de a comunica viziunea și misiunea bisericii EFRAIM dincolo de marginea comunității locale, în spațiul virtual.